Novi forum
Moderator: GORO
- LIKON
- Kraj: ELEKTRONIKA LIKON ROBERT LIKON S.P. GORIŠKA CESTA 47/A 5270 AJDOVŠČINA
- Kontakt:
Novi forum
Torej, če je to novi forum ?
Malo svetlejši in na prvo stran ne gre - link slika zgoraj levo ne deluje - vsaj pri meni.
Drugače OK in hvala .
Malo svetlejši in na prvo stran ne gre - link slika zgoraj levo ne deluje - vsaj pri meni.
Drugače OK in hvala .
Lp LIKON
-
info@likon-sp.si
-
http://www.likon-sp.si
-
TEL.: 05 3681510 DELAVNICA 16-18 pon-pet
GSM: 031 225 977 Od 15-18 ure Pon-Pet.
-
info@likon-sp.si
-
http://www.likon-sp.si
-
TEL.: 05 3681510 DELAVNICA 16-18 pon-pet
GSM: 031 225 977 Od 15-18 ure Pon-Pet.
-
- Kraj: RTV servis, foto in video st. Marjan Kapele Kočevska c.13, 1330 Kočevje, 01 8954 777, 041 344 999
- Kontakt:
Ni novi forum je pa nov dizajn.
L.P. Kapele Marjan
TEL. 01-8954-777
GSM 041-344-999
rtv.marjan@gmail.net
www.foto-kapele.si
foto@foto-kapele.si
https://www.facebook.com/fotokapele
TEL. 01-8954-777
GSM 041-344-999
rtv.marjan@gmail.net
www.foto-kapele.si
foto@foto-kapele.si
https://www.facebook.com/fotokapele
Obvestilo
Gre za stari forum in pojavile so se le določene težave in se za njih opravičujem. Novi forum sekcije bi naj bil nekje drugje, vendar nisem seznanjen, kje točno je in kdo na njem sploh lahko sodeluje?
Stari forum
Pozdravljeni,
Ker se je name obrnilo kar nekaj članov foruma, moram povedati, da je stari forum zdaj nekoliko posodobljen in tudi varnostno modificiran in kot tak seveda še vedno služi svojemu namenu. Kar so člani še posebej izpostavili jim je všeč ta grafična podoba obstoječega foruma, na katero so zelo navajeni.
Novi forum bi naj po dostopnih podatkih na OZS predstavil dne 20.12. 2017 predsednik sekcije elektronikov in mehatronikov pri OZS, Joško Rozina. Gre pa v bistvu za nekoliko novejšo verzijo klasične forumske platforme, ki jo mnogi že precej časa uporabljajo.
Ker se je name obrnilo kar nekaj članov foruma, moram povedati, da je stari forum zdaj nekoliko posodobljen in tudi varnostno modificiran in kot tak seveda še vedno služi svojemu namenu. Kar so člani še posebej izpostavili jim je všeč ta grafična podoba obstoječega foruma, na katero so zelo navajeni.
Novi forum bi naj po dostopnih podatkih na OZS predstavil dne 20.12. 2017 predsednik sekcije elektronikov in mehatronikov pri OZS, Joško Rozina. Gre pa v bistvu za nekoliko novejšo verzijo klasične forumske platforme, ki jo mnogi že precej časa uporabljajo.
- Jordan Čebron
- Kraj: Jordan Čebron S.P. RTV servis popravila na domu - Cankarjeva 11 NOVA GORICA GSM 041 390 887
"nekoliko posodobljen in tudi varnostno modificiran in kot tak "
Ne razumem zakaj takšna varnost-kaj nam grozijo kakšni Korejci ?????
Skoraj 20 (dvajset) sekund potrebuje da se mi sploh odpre spletna stran.Pred kom se skrivamo ????
Sem član različnih forumov in tam po sekundi ali dveh je vse razvidno !!!!
Skoraj 20 (dvajset) sekund potrebuje da se mi sploh odpre spletna stran.Pred kom se skrivamo ????
CARPE DIEM,
QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO.
(Izkoristi dan, ne zanašaj se na jutrišnjega)
Kvint Horacij Flak
Pozdrav Jordan
QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO.
(Izkoristi dan, ne zanašaj se na jutrišnjega)
Kvint Horacij Flak
Pozdrav Jordan
Meni strani odpira takoj, oz. zelo hitro!Jordan Čebron napisal/-a:"nekoliko posodobljen in tudi varnostno modificiran in kot tak "
Očitki, da forum ni več varen so prišli prav s strani UO sekcije in zato so se tudi odločili za novi forum!
Dodatno zaščito na požarnem zidu so napravili na OZS in takrat so se pojavile tudi težave pri dostopanju. Mene ni nihče obvestil in kot je znano niso o tem s strani OZS nikogar obvestili. Šele ko so me člani klicali, da nimajo dostopa so na OZS povedali, da so napravili sistemske spremembe in da imajo določene težave. Podrobnejšo pojasnilo lahko da le predsednik sekcije Joško Rozina s katerim so takrat direktno komunicirali.
Sicer pa kot sem obveščen, bo ta forum v kratkem izključen iz strežnika po Sklepu predsednika sekcije Rozine in za potrebe članov bo aktiviran novi forum! Več o tem ve verjetno Roman Goropečnik in tisti, ki so bili na OZS vabljeni na sestanek prav na to temo!
Forum
Obvestilo!
Naš stari forum so nam brez obvestila za nekaj časa na OZS izključili, po naročilu ožjega vodstva sekcije in po prizadevanjih nekaterih članov, še zlasti Romana Goropečnika so ga nazaj aktivirali in bi zdaj naj tudi kot tak ostal v korist širšemu članstvu.
Naš forum se takoj odziva in odpira, so me pa člani seznanili, da se izjemno počasi odpira novi forum!!!
Člani so izrazili željo, da ta stari forum ostane takšen kot je in ni v breme OZS niti sekciji. Pričakovati je, da se bodo čez čas nekateri člani spet vrnili ko bodo ugotovili, da ga sekcija in OZS ne bosta izključili.
Naš stari forum so nam brez obvestila za nekaj časa na OZS izključili, po naročilu ožjega vodstva sekcije in po prizadevanjih nekaterih članov, še zlasti Romana Goropečnika so ga nazaj aktivirali in bi zdaj naj tudi kot tak ostal v korist širšemu članstvu.
Naš forum se takoj odziva in odpira, so me pa člani seznanili, da se izjemno počasi odpira novi forum!!!
Člani so izrazili željo, da ta stari forum ostane takšen kot je in ni v breme OZS niti sekciji. Pričakovati je, da se bodo čez čas nekateri člani spet vrnili ko bodo ugotovili, da ga sekcija in OZS ne bosta izključili.