Philips EM-2E
Moderator: GORO
Popravila
Če sledim vašim argumentom spoštovani člani tega foruma, me seveda prepričate da ni lahko biti serviser. Verjamem, da se morate znajti, da preživite glede na vedno nižje cene aparatov in seveda na vse davčne in druge obveznosti, ki jih imate. No jaz ne bom šel po vaši poti. Če ste danes gledali na POP TV trenja, ste lahko ugotovili, kje je denar in zaslužek.
Kam pa naj vštejem šolanje v Sharp centru Dunaj, ki naju je s pomočnikom prejšnji teden stal 900,00 eur??
Vem, da je to dolgoročna investicija v servisiranje LCD-TV aparatov, ampak strošek (ki je za mene kar velik) je nastal zdaj.
Hotel sem povedati, da k ceni servisne ure pripada tudi to.
In zato imamo servisno uro za popravilo LCD-TV aparatov 50,00 eur+ddv.
Vem, da je to dolgoročna investicija v servisiranje LCD-TV aparatov, ampak strošek (ki je za mene kar velik) je nastal zdaj.
Hotel sem povedati, da k ceni servisne ure pripada tudi to.
In zato imamo servisno uro za popravilo LCD-TV aparatov 50,00 eur+ddv.
šolanje
Logično je, da se je potrebno dodatno izobraževati, saj se tehnologije zelo spreminjajo. Moj kolega je zdravnik in je več na izobraževanju kot v službi. Vedno tarna, da je študiral dolga leta, da se lahko zdaj vsakodnevno uči o novostih, ki jih v medicini ni malo.
No jaz grem po drugi poti in tudi že dolgo študiram z upanjem, da bom imel potem sploh možnost zaposlitve. Če bom hotel delati v mednarodnih inštitucijah pa se bom tako ali tako učil celo življenje, tako pač je, kaj hočemo, sicer se pa sami odločamo za poklice in delo, ki ga bomo opravljali.
No jaz grem po drugi poti in tudi že dolgo študiram z upanjem, da bom imel potem sploh možnost zaposlitve. Če bom hotel delati v mednarodnih inštitucijah pa se bom tako ali tako učil celo življenje, tako pač je, kaj hočemo, sicer se pa sami odločamo za poklice in delo, ki ga bomo opravljali.
- dadi
- Kraj: FARADAY d.o.o. ,Damjan Jakobčič, Šorlijeva 3, 4000 Kranj , tel/fax 04-2041-700 , GSM 041-648-916
- Kontakt:
Aparat se prižge in potem po parih minutah pade v stby in lučka hitro utripa . Ekran se tudi kar dolgo prižiga . Sem pa probal tudi zaščito izklopit , pa ni spremembe . Kakšna ideja ?
Lep pozdrav, Damjan Jakobčič
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
-
- Kraj: RTV servis, foto in video st. Marjan Kapele Kočevska c.13, 1330 Kočevje, 01 8954 777, 041 344 999
- Kontakt:
Z to šasijo so bili problemi z OSW(R3481-100,R3483-1K in opto k.),če si prevezal tranzistor in se še vedno ne vklopi je možno tudi ekran-če dovolj hitro ne pride svetloba(A68....)Mogoče ima še kdo kakšno idejo .
L.P. Kapele Marjan
TEL. 01-8954-777
GSM 041-344-999
rtv.marjan@gmail.net
www.foto-kapele.si
foto@foto-kapele.si
https://www.facebook.com/fotokapele
TEL. 01-8954-777
GSM 041-344-999
rtv.marjan@gmail.net
www.foto-kapele.si
foto@foto-kapele.si